Extrainkomsterna växer som ett träd
|

Enkla extrainkomster

Har du någonsin haft en tanke på att det hade varit bra att tjäna en extra inkomst utöver den vanliga lönen. Den tanken är du garanterat inte ensam om att ha haft och det är något som många förmodligen tänker dagligen. Men dessvärre är det få människor som vet var de ska börja och vilken bransch som är bäst. Sanningen är att det finns ingen bransch som är bäst utan alla branscher är bra så länge du vet hur du ska ta dig an utmaningarna. Lyckligtvis finns det möjligheter för alla att skapa en extra inkomst oavsett intresse och kunskap. Dessutom finns det faktiskt flertalet enkla extrainkomster du kan börja tjäna pengar på redan idag.

År 2022 lever vi i en värld med mer intryck än någonsin som påverkar oss på alla möjliga plan därav blir det oftast svårt att selektera alla intryck. Sociala medier och den digitala världen tar upp mycket av våran tid vilket inte är konstigt när vi lever i en värld där allt mer och mer ska ske digitalt. De digitala verktygen som finns öppnar många möjligheter att hitta potentiella kontakter och kunder för att dryga ut lönen med några extra kronor. Trots alla möjligheter som finns online får vi dock inte glömma guldkornen som finns tillgängliga för oss alla i vardagen. Är du ute efter enkla extrainkomster varje månad är dessa tipsen utmärkta att börja med och fördelarna är att du kan inplantera alla i ditt liv.

Nedan finner du 10 arbeten som kan ge dig enkla extrainkomster varje månad utan förkunskaper:

1. Köp och Sälj 

En metod som fungerar perfekt som en extra inkomst. Köp saker för ett lägre pris än vad du kan sälja det för igen. Välj en kategori du är kunnig inom eller har ett intresse för så kommer det bli enklare att göra pengar av det. Det är viktigt att ha koll på hur priserna står sig mot marknaden så att du inte går minus på dina affärer. När du är varm i kläderna finns det stora möjligheter att tjäna mycket pengar och ha det som en extrainkomst.

2. Läxhjälp

Perfekt att kombinera med ett annat arbete när det passar i ditt schema. Är du duktig inom ett särskilt ämne eller flera passar detta perfekt. Erbjud dina kunskaper för att hjälpa andra att lyckas med studierna. Läs mer om hur du kan börja tjäna pengar direkt hos Allakando.

3. Barnvakt

Perfekt jobb att göra utöver det vanliga jobbet eller studierna på kvällar, dagar och helger. En extrainkomst som har en stor efterfrågan. Läs mer här om hur du kan börja tjäna pengar som barnvakt idag.

4. Sälj fikabröd

Kontakta närmaste bageri och kolla om du kan få köpa en större mängd nybakade frallor exempelvis varje helg. Knacka dörr eller lägg ut intresseanmälan på facebook för att få potentiella kunder. Leverera frallorna till dina kunder varje helg eller de dagarna som passar dig. Människor är absolut villiga att betala lite extra för att få det levererat till dörren. 

5. Sälj gamla kläder och prylar

Sälj produkter du inte använder längre eller när du köper in nya prylar, även om det inte är en återkommande inkomst är det ett smart sätt att få cashback när du handlar nytt. 

6. Plocka frukt

Skapa först en intresseanmälan på sociala medier eller i tidningen där du erbjuder dig att hjälpa till med att plocka ner äpplen, päron, körsbär och plommon från träden. Kom överens med kunden huruvida betalning ska ske först, perfekt extraknäck. Enkla extrainkomster behöver inte vara mer komplicerade än såhär när du vet hur du ska börja.

7. Trädgårdsarbete

Skapa först en intresseanmälan på sociala medier eller i tidningen där du erbjuder dig att hjälpa människor med snöskottning eller gräsklippning för en rimlig summa. Det finns många i vårt samhälle som inte har möjlighet att ta hand om sina gräsmattor på grund av olika anledningar. Att anlita kommunalt eller företag brukar kosta mer än vad folk är villiga att betala därav är detta ett perfekt extrajobb.

8. Dela ut reklam på helger

Tjäna extra pengar genom att dela ut reklam exempelvis på helgerna, det krävs inga förkunskaper och är perfekt vid sidan av studier eller annat arbete. Läs mer hur du kan börja redan idag.

9. Källsortera åt andra

Hjälp människor att återvinna plast, pappersförpackningar, tidningar, flaskor och panta burkar. Kolla med grannarna först och hjälp dem med dessa problem därefter kan du erbjuda dina tjänster via social medier/tidningen för att nå ut till fler människor. Många människor skulle gärna betala en rimlig summa för att bli av med detta problem.

10. Husdjur

Erbjud dig att ta hand om människors husdjur för en rimlig slant. Folk är villiga att betala för att bli av med ett problem eller för att frigöra tid. Du kan vara exempelvis hundvakt på dagar,kvällar och helger samt passa djuren när ägarna åker iväg en längre tid. Efterfrågan är stor så gillar du djur är det ett perfekt extra arbete.

Acceptera situationen men se möjligheterna !

Kom ihåg att det som blir gjort är alltid bra i början, ställ inte för höga krav på dig själv. Om du kan skapa en extra inkomst denna månaden så är det bättre än alla föregående månader, eller hur. Vi kan inspirera dig men du måste våga ta steget till förändring och ta åt dig av alla tips. Är du redo att skapa enkla extrainkomster? Magiskt nu kör vi !

Allt gott tills nästa gång.